Spørgsmål og svar

Kig også på vores individuelle hjemmesider for at få svar på mere specifikke spørgsmål. Du finder links nederst på siden. Du er selvfølgelig også altid velkomme til at ringe til os med dine spørgsmål.

Hvad er med i prisen?

Normalt er priserne på vandrerhjem eksklusive morgenmad, sengelinned og håndklæder. Der er altid dyner og puder på værelserne, og sengelinned kan lejes hvis man ikke vil medbringe sit eget.

Alle Danhostels har et gæstekøkken man frit kan benytte, ligesom der altid er mulighed for at tilkøbe morgenmad.
Du behøver ikke at bestille morgenmad og sengelinned før du ankommer.

Bemærk at soveposer ikke må benyttes (dette er en generel regel for samtlige Danhostels af hygiejniske årsager).

Skal vi have vandrerkort?

Nej, I skal ikke have Danhostel Årskort (tidligere vandrerkort eller rabatkort) og I bliver ikke opkrævet ekstra ved ankomst.
Disse regler blev ændret sidste år, så der i stedet gives 10% rabat, hvis alle voksne på værelset har et gyldigt kort.

Hvis I ønsker at booke med Årskort bedes I ringe, da vores online booking endnu ikke kan håndtere dette.

Hvorfor er der forskellige priser på de fem Danhostels?

Danhostel er en kæde af lidt over 90 selvstændige vandrerhjem, og vi har derfor en helt fri prisstruktur. Danhostel-navnet er garant for at vandrerhjemmene lever op til en vis standard men blander sig ikke i priser eller driften i almindelighed. Derfor er der forskel på vores priser, og der kan også være forskel på hvordan vi gør forskellige ting.

De fem bornholmske Danhostels er alle privatejede med engagerede værter, som har et tæt samarbejde - hvilket denne hjemmeside bl.a. er et eksempel på.